Salutació de l’Alcaldessa

L’esport és un dels eixos principals de l’acció de l’Ajuntament de Begues. Entenem que l’activitat física és una de les principals fonts de salut i qualitat de vida amb les que comptem i que, a més, és una eina extraordinària per difondre entre els infants i joves valors essencials com la solidaritat, la integració o la importància de l’esforç personal. Per aquest motiu els equipaments dedicats a la pràctica esportiva i la seva gestió ocupen una part destacada de les polítiques municipals per als propers mesos i anys.

En el marc d’aquest treball la piscina municipal ha passat a ser gestionada de manera directa des del propi Ajuntament. Aquesta decisió ens permetrà oferir més i millors serveis al conjunt de la ciutadania i fer-ho, a més, d’una manera més eficaç. Esperem que en aquesta nova etapa podem oferir, com és la nostra voluntat, un ventall d’activitats que s’ajusti a les necessitats del major nombre possible de beguetans i de beguetanes.

De la mateixa manera que valorem els èxits esportius dels clubs i entitats esportives del municipi que porten el nom de Begues allà on competeixen, també considerem un èxit esportiu assolir la major participació possible en les activitats físiques que promovem.

Us convido a conèixer aquestes instal·lacions i els serveis que allà s’hi ofereixen. Estic plenament convençuda que aquí trobareu alguna proposta que s’ajusti tant als vostres interessos personals, com a les vostres necessitats diàries.

Vine i gaudeix de la Piscina Municipal de Begues!  

 Mercè Esteve i Pi

Alcaldessa de Begues