La Piscina Municipal de Begues renova les bicicletes de la sala de cicló indoor.

A partir del 1 de maig els usuaris de la piscina podran gaudir a les sessions de ciclisme indoor de la incorporació a l’equipament de 21 noves bicicletes. De les noves bicicletes indoor K3 de la marca Salter, podem destacar entre d’altres característiques el seu seient d’alt confort, tiges d’alumini amb micro regulació i indicadors de posició. Manillar multi-adherència 3 posicions amb doble boteller. Sistema de fre magnètic (imants en oposició) amb funció stop d’emergència. Pedals doble funció amb eixos d’acer Cr-Mo ultra resistents.

Aquestes bicicletes ofereixen una experiència de ciclisme única i compleixen amb el nivell d’intensitat de qualsevol classe col·lectiva, garanteixen un entrenament personalitzat que reprodueix a la perfecció un entrenament en exteriors i que estarà a l’alçada de les expectatives dels ciclistes més exigents, a més no se suspèn per mal temps ja que es practica en una sala i no al aire lliure.

QUÈ ÉS EL CICLISME INDOOR ?

Activitat esportiva dirigida per un especialista i realitzada en grup sobre bicicletes estàtiques, amb suport musical. Es tracta de pedalar en un itinerari fictici en unes condicions de dificultat i de resistència i de pedalada que van variant durant la sessió. La direcció i motivació del professor, juntament amb l’acompanyament musical, ambienta i marca el ritme de treball, animant als participants a la superació dels diferents trams o fases de la classe amb èxit. Es combinen diferents exercicis, tècniques de pedalada i sistemes d’entrenament amb l’objectiu de millorar el nivell de condició física dels practicants.

 

LA PISCINA MUNICIPAL DE BEGUES RENUEVA LAS BICICLETAS DE LA SALA DE CICLÓN INDOOR.

A partir del 1 de mayo los usuarios de la piscina podrán disfrutar a las sesiones de ciclismo indoor de la incorporación al equipamiento de 21 nuevas bicicletas. De las nuevas bicicletas indoor K3 de la marca Salter, podemos destacar entre otras características su asiento de alto confort, tallos de aluminio con micro regulación e indicadores de posición. Manillar multi-adherencia 3 posiciones con doble botellero. Sistema de freno magnético (imanes en oposición) con función stop de emergencia. Pedales doble función con ejes de acero Cr-Mo ultra resistentes.

Estas bicicletas ofrecen una experiencia de ciclismo única y cumplen con el nivel de intensidad de cualquier clase colectiva, garantizan un entrenamiento personalizado que reproduce a la perfección un entrenamiento en exteriores y que estará a la altura de las expectativas de los ciclistas más exigentes , además no se suspende por mal tiempo ya que se practica en una sala y no al aire libre.

¿QUÉ ES EL CICLISMO INDOOR?

Actividad deportiva dirigida por un especialista y realizada en grupo sobre bicicletas estáticas, con soporte musical. Se trata de pedalear en un itinerario ficticio en unas condiciones de dificultad y de resistencia y de pedaleo que van variando durante la sesión. La dirección y motivación del profesor, junto con el acompañamiento musical, ambienta y marca el ritmo de trabajo, animando a los participantes a la superación de los diferentes tramos o fases de la clase con éxito. Se combinan diferentes ejercicios, técnicas de pedaleo y sistemas de entrenamiento con el objetivo de mejorar el nivel de condición física de los practicantes.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × five =