Sala de Fitness

A la Piscina Municipal de Begues gaudiràs d’una sala de fitnes de 150 m2 totalment equipada que et permetrà tenir cura de la teva condició física i practicar esport d’una manera saludable.

Disposem d’un gran ventall de màquines per l’entrenament cardiovascular i de musculació, aquí podràs triar el tipus d’entrenament que millor s’adapti a les teves necessitats amb la possibilitat de combinar les activitats de musculació amb els exercicis aeròbics i cardiovasculars.

Per l’entrenament cardiovascular, disposem de 3 cintes, 4 bicicletes (2 reclinades i 2 verticals), 3 màquines el·líptiques i 1 rem.

Per l’entrenament de musculació, disposem d’una zona de pes lliure amb discos, manuelles, barres, bancs i els aparells necessaris per a la seva pràctica i una zona de fitnes, amb equipament de pes guiat adequat per treballar els diferents grups musculars (esquena, bíceps, quàdriceps, pectorals, espatles… etc).

A més, disposem d’una zona d’entrenament funcional per que puguis treballar d’una forma global  tot el cos. Aquest tipus d’entrenament es basa sobretot en el treball de la força funcional que és la que s’utilitza en els esports i també en la vida quotidiana.

La zona d’entrenament funcional està equipada tant de petits materials (ketebell, anelles, barres y discos olímpics, cordes de saltar, cordes de combat…) com per estructures per entrenar en multi estació, com és el rack de entrenament.

Entre les principals avantatges d’utilitzar aquesta zona, podem destacar:

  • Els resultats d’aquest entrenament es multipliquen en combinar-lo amb sessions aeròbiques, exercicis calistenics i exercicis d’aixecament de pes.
  • És un entrenament integral, funcional i eficaç.

Per realitzar entrenaments de recuperació, treballs específics de terra o simplement tornar a la calma realitzant uns estiraments i/o unes abdominals, podràs comptar amb una zona d’estiraments,  màrfegues, gomes, pilotes, piques, etc.