Sala d’activitats dirigides

Descarregar horari en PDF

Espai de 137 m2 amb gran aprofitament de la llum natural per a gaudir durant tot l’any de les ultimes tendències en activitats dirigides.

Les activitats que es realitzen a la piscina Municipal de Begues son:

BODYPUMP: Activitat dirigida que es treballa amb barra i discos  i que enforteix i tonifica tot el cos. En ella treballaràs els principals grups musculars utilitzant exercicis de la sala de fitness com, per exemple, squats, presses, elevacions i curls.

BODYCOMBAT: És un programa d’entrenament cardiovascular inspirat en les arts marcials. Activitat coreografiada on els participants realitzen, cops de puny, puntades de peu i kates, cremen calories i aconsegueixen una major resistència cardiovascular.

BODYBALANCE: És un programa d’entrenament inspirat en el ioga, el tai-txi i el Pilates que millora la flexibilitat, la força i t’aporta una sensació de calma, harmonia i benestar.

ZUMBA: Activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, el que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions i cremar calories.

CICLE INDOOR: Activitat física col·lectiva amb suport musical, realitzada sobre una bicicleta especialment dissenyada per a tal efecte, a un ritme determinat, en la qual s’efectua un treball predominantment cardiovascular.

PILATES: és un conjunt d’exercicis la finalitat és la d’exercitar el cos i la ment, ja que mitjançant la seva pràctica, a més de millorar la nostra condició física, augmentem la nostra capacitat de control i concentració.

TONO STEP: Classe que consisteix a realitzar exercicis aeròbics pujant i baixant d ‘una plataforma al ritme de la música. En aquesta classe també es treballarà el tren superior amb peses o altres exercicis.

HIIT: Programa d’entrenament en intervals d’alta intensitat, consisteix a barrejar períodes curts de temps d’un entrenament cardiovascular molt intens, entorn del 80-90% del nostre ritme cardíac, amb altres períodes també curts d’una intensitat moderada o baixa (50-60 %).

AQUAGYM*: Activitat aquàtica dirigida on es treballa la millora de la condició física mitjançant exercicis en el medi aquàtic.

*Activitat de pagament

Descarregar horari en PDF