Piscina coberta, sauna i bany de vapor

PISCINA COBERTA

L’espai de la piscina coberta és d’uns 640m2 dels quals, 370 m2 corresponen a platja de piscina i 270 m2 al vas de la piscina climatitzada.

La piscina climatitzada te unes dimensions de 25 x 12,5 metres i compta amb 4 carrils de 2 metres cadascun i una fondària mitjana d’1 metre. L’accés al seu interior es fa a través de les quatre escales situades als extrems una de les quals garanteix l’accessibilitat de persones amb discapacitat mitjançant una cadira amb elevador hidràulic. Aquest espai disposa de llum natural gracies als grans finestrals que l’envolten que permetran gaudir de la natació amb una il·luminació majoritàriament natural durant el dia.

A piscina s’hi accedeix directament des dels vestuaris d’abonats, en ella podreu trobar a banda de 4 carrers per a nedo continuat i una zona delimitada pel bany lliure, un espai amb hidromassatge, sauna seca i bany de vapor elements que faran que puguis relaxar-te i sentir-te d’allò més bé.

Sauna – Bany de vapor – Hidromassatge

A part de gaudir de l’activitat física i l’esport, a la piscina, també trobaràs el següents elements que faran que puguis relaxar-te i sentir-te d’allò més bé:

  • La sauna seca amb temperatures elevades i humitat relativa baixa, proporciona molts beneficis per a la nostra salut, purifica l’organisme, elimina toxines de la pell, facilita la relaxació muscular i millora el flux sanguini i el sistema respiratori.
  • El bany de vapor consisteix en una aplicació general de vapor d’aigua a una temperatura que oscil·la entre el 40º i 50º combinada amb un percentatge d’humitat alt. Els beneficis són molts i variats: purifica l’organisme, desperta i hidrata les vies respiratòries, facilita la relaxació muscular, elimina toxines i impureses, té un efecte expectorant pels refredats, sinusitis i altres afeccions del sistema respiratori, etc.
  • Un banc d’hidromassatge i un projector en forma de coll de cigne per a la impulsió d’aigua a pressió. T’ajudarà a eliminar l’estrès, a relaxar la tensió muscular i activar la circulació sanguínia.