Instal·lacions

Sala Fitness

A la Piscina Municipal de Begues gaudiràs d’una sala de fitness de 150 m2 totalment equipada que et permetrà tenir cura de la teva condició física i practicar esport d’una manera saludable.

Més informació

Sala Activitats Dirigides

Espai de 137 m2 amb gran aprofitament de la llum natural per gaudir durant tot l’any de les últimes tendències en activitats dirigides.

Més informació

Piscina coberta, sauna i bany de vapor

L’espai de la piscina coberta és d’uns 640m2 dels quals, 370 m2 corresponen a platja de piscina i 270 m2 al vas de la piscina climatitzada.

Més informació

Piscina descoberta i solàrium

La piscina exterior obre generalment amb l’arribada de l’estiu i compta amb dos vasos d’aigua, un de gran amb 8 carrers i un més reduït per als més petits, vestuaris per a homes i dones de 75 m2 amb taquilles de cadenat i 2.300 m2 de zona de gespa-solàrium amb zones d’arbrat on poder prendre el sol, llegir i descansar.

Més informació

Altres Espais

La piscina municipal de Begues compta amb 2 vestidors per a abonats de 60 m2. Els vestidors d’abonats i abonades estan equipats amb bancs amb penjadors i taquilles individuals de cadenat fabricats en material fenòlic per a deixar les pertinences durant el temps que es realitza la pràctica esportiva.

Més informació