EL GIMNÀS DE LA PISCINA MUNICIPAL RENOVA LA SEVA MAQUINÀRIA CARDIOVASCULAR

Seguint amb el procés de millora d’instal·lacions i serveis, iniciat per l’Ajuntament a partir de l’1 de març, data en què es va fer càrrec de la gestió de la Piscina Municipal, se segueixen introduint millores en els equipaments i serveis. Ara és el torn de la sala de fitness que canvia la maquinària cardiovascular existent amb maquinària d’última generació. L’equipament cardiovascular que s’ha instal·lat són dues bicicletes reclinades, dues bicicletes verticals, tres màquines de moviment el·líptic i una cinta de córrer, tot de la marca SALTER.

Totes aquestes màquines tenen les següents característiques comunes: disposen d’un monitor de freqüència cardíaca, compatibilitat amb Ipod, control de la freqüència cardíaca dels usuaris. A més, també tenen la possibilitat de programar automàticament l’entrenament segons les següents variables: segons la capacitat aeròbica, indicant el nivell òptim de dificultat de l’entrenament, segons l’objectiu, el temps, la distància o la freqüència cardíaca, segons el nivell físic de l’esportista , segons el consum de calories a consumir i el temps disponible, per nivell de dificultat o segons la freqüència cardíaca de l’esportista.

A més, també s’ha comprat un banc Scott, aparell molt reclamat entre els usuaris de la sala de Fitness amb el qual podran realitzar un treball específic de bíceps.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

14 − 1 =